CUINER/A AMETLLA DE MAR

Descripción:

Grup Balfegó és l’empresa líder mundial en captura, estudi i comercialització de tonyina roja fresca sota un sistema de responsabilitat sostenible social i mediambiental que satisfà les expectatives dels nostres clients/es, garantint la continuïtat de l’espècie per a generacions futures. Comptem amb un equip divers format per 250 persones que fan possible que aquest producte de gran qualitat arribi a tot el món.

Aquesta oportunitat es troba dins del departament de Cuina de Tunateca però ubicat a la nostra cuina de la planta de L’Ametlla de Mar. Aquesta persona col·laborarà molt estretament amb el departament de màrqueting i innovació i sostenibilitat.

Què faré?

La missió del lloc de treball serà garantir l’elaboració de produccions per esdeveniments i degustacions de visites a les instal·lacions de Balfegó, així com treballar conjuntament amb l’equip de cuina de Tunateca, màrqueting i innovació en el desenvolupament de nous plats, receptes i nous productes.

Funcions:

 • Treballar en la preparació de plats i degustacions per fires, esdeveniments, visites…
 • Investigació de nous plats i productes.
 • Col·laboració amb màrqueting en el desenvolupament de nous productes.

Què m’ajudarà a tenir èxit?

 • Requerim una persona formada en el món de la gastronomia.
 • Experiència mínima de 1 any en un restaurant Estrella Michelin o similar.
 • Valorarem les habilitats creatives.
 • Valorarem positivament el coneixement d’idiomes.
 • Comunicació i habilitats comercials.

Què oferim?

 • Assegurança mèdica privada pagada per l’empresa a la persona treballadora i descompte per als familiars.
 • Contracte indefinit.
 • Horari flexible
 • 22 dies de vacances + 1 el dia de l’aniversari.
 • Formació inicial a la nostra cuina de Tunateca.

Compromís, diversitat, igualtat i inclusió.

Balfegó Grup impulsa i cerca la diversitat en totes les seves formes i fomenta un ambient de treball i de col·laboració inclusiu on totes les persones se sentin autèntiques, elles mateixes i a gust treballant a la nostra empresa.

Garantim la igualtat d’oportunitats i totes les persones que apliquin seran considerades per a un treball sense atenció a l’ètnia, religió, orientació sexual, identitat/expressió de gènere, estat familiar o parental, edat, origen nacional o diversitat funcional.

Por favor rellene el formulario:

 • Tipos de archivos aceptados: pdf, png, jpg, jpeg, word, docx, doc.
 • BALFEGÓ & BALFEGÓ, S.L. es el Responsable del tratamiento de los datos personales del Interesado y le informa que estos datos serán tratados de conformidad con lo dispuesto en la LOPDGDD 3/2018 y el Reglamento (UE) 2016/679 (GDPR) facilitándole la siguiente información del tratamiento: Fin del tratamiento: hacer partícipe al Interesado en los procesos de selección de personal, llevando a cabo un análisis del perfil del solicitante con el objetivo de seleccionar al mejor candidato para el puesto vacante del Responsable o de las empresas del Grupo (www.grupbalfego.com/empresas). Criterios de conservación de los datos: se conservarán durante un plazo máximo de un año, transcurrido el cual se procederá a la supresión de los datos garantizándole un total respeto a la confidencialidad tanto en el tratamiento como en su posterior destrucción. En este sentido, transcurrido el citado plazo, y si desea continuar participando en los procesos de selección del Responsable, le rogamos nos remita nuevamente su currículum. Actualización de los datos: en caso de producirse alguna modificación en sus datos, le rogamos nos lo comunique por escrito lo antes posible, con objeto de mantener sus datos debidamente actualizados. Legitimación para el tratamiento: la legitimación se basa en el consentimiento que el propio Interesado presta en el presente acto, así como en el interés legítimo que ostenta el Responsable para poder comunicar sus datos a la empresa del Grupo a la que mejor se adapte su currículum. Comunicación de los datos: no se comunicarán los datos a terceros (externos al Grupo -www.grupbalfego.com/empresas-), salvo obligación legal. Derechos que asisten al Interesado: - Derecho a retirar el consentimiento en cualquier momento. - Derecho de acceso, rectificación, portabilidad y supresión de sus datos y a la limitación u oposición a su tratamiento. - Derecho a presentar una reclamación ante la Autoridad de control (www.aepd.es) si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente. Datos de contacto para ejercer sus derechos: BALFEGÓ & BALFEGÓ SL. Pol. Ind. Edifici Balfegó, S/N - 43860 L’Ametlla de Mar (Tarragona). Email: protecdades@grupbalfego.com